luni, mai 11, 2009

O nouă experienţă...

O nouă aşteptare, un nou zâmbet, o nouă amintire. Aş putea spune chiar un nou motiv să vreau mai mult, să cred că fiecare clipă este un mister nou care trebuie descoperit înainte de a i se pierde esenţa... O avalanşă de emoţii, nesiguranţa unei împliniri, vitalitatea unui cântec după tăcerea iernii, sau doar îmbrăţişarea caldă a unei viziuni.

Oricare din descrierile de mai sus ar putea reprezenta cea a unei experienţe. Fiecare din noi are parte de propriile lui descoperiri, de propriile temeri când vine vorba de ceva ce îi poate aduce atât satisfacţie cât şi dezamăgire.

Însă, în mod sigur, fiecare experienţă aduce cu sine ceva nou. Trist sau vesel, şocant sau cotidian, de fiecare dată rămâi cu ceva care te schimbă, te transformă, aşa cum mângâierea unui strop de rouă deschide gingaşele petale ale unei flori, sau cum fiecare rază de soare pregăteşte momentul în care fluturele îşi va părăsii refugiul pentru a face faţă necunoscutului.

O nouă experienţă reprezintă întotdeauna un pas înainte, o nouă încercare de a schimba, de a modela sinele si exteriorul său, sau simplul act de a trăi. Totul se află în noi. Ce-ar fi să urmăm exemplul fluturelui?!